Pondelok 09. Apríla 2012
Autor: Boardlife

0 komentárov

Vyhlásenie Majstra a Majsterky Slovenska vo freestyle snowboardingu 2012

Séria snowboardových pretekov pod názvom Monster Snowboard Tour 2012 (MST), na ktorej spolupracovala aj SAS skončila oficiálnym vyhlásením najlepších. Dátum 6. apríla, miesto Martin a klub 69. Poďme na to.

Séria štyroch pretekov MST 2012 začala na Donovaloch, kde aj končila. Okrem toho však zavítala aj do Valče a na Štrbské Pleso. Reporty ste mohli sledovať na www.boardlife.sk, ktorý bol mediálnym partnerom celej tour. Výsledky v ten večer, reporty do dvoch dní, tak ako ste zvyknutí. Pripomeňme si: 1. Donovaly, 2. Vlača, 3. Štrbské Pleso, 4. Donovaly. Kto dominoval, kto jazdil, kto ako skončila a ako bolo, si prečítajte v reportoch. Teraz k vyhláseniu.

Martinský Fest klub 69, 23:30 a mohlo sa ísť na vyhlásenie najlepších troch v ženskej a mužskej kategórii. Bohužiaľ ľudí v klube bolo pomenej, keďže sa v meste konala vychytená veľkonočná party. Okrem mladších ročníkov s čiernou ofinou a krúžkami v ušiach sa na vyhlásenie prišli pozrieť Maťo Dolník, Kubo Brziak, Rišo Rákoczy, Janko Kulich, Filip Ponechal, obe sestry Medlové, Tinka Droppová, Dominika Králiková a ďalší. Asociáciu zastupovali J. Hermély, M. Hliničan a K. Tomančík. Ako sme si zvykli, o púšťanie hudby sa postaral Dj Ejvn.

Konečne výsledky. Za fanfár Marek vyhlásil top 3 chalanov. Celkovo sa v pohári na 3. mieste umiestnil Maťo Dolník zo Žiliny. Druhé miesto bral Kubo Brziak z LM City. Prvenstvo si vyjazdil Maťo Matys, ktorý sa však na vyhlásenie nedostavil. Chalani dostali diplom v ráme a k tomu telefón od sponzora série. Následne sa išlo na baby. Prvé miesto a titul Majsterky Slovenska vo freestyle snowboardingu za rok 2012 získala Zuzka Medlová. Druhé miesto brala Dominika Králiková a tretie Tinka Droppová. Baby taktiež získali vecné ceny. Gratulujeme!

Slávnostne sa zatlieskalo, dopili sa pivá a ľudia sa rozpŕchli kade tade. MST 2012, ktorú vám priniesla SAS oficiálne skončila. Už teraz sa tešíme, čo nám prinesie ďalšia sezóna a ďalší snowboardový pohár. Užite si ešte posledné možnosti jazdenia na Slovensku a vidíme sa na ľadovcoch.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!