Nedeľa 08. Januára 2012
Autor: Lucero

0 komentárov

Top 10 snowboard článkov za rok 2011

Pokračujeme top 10 článkami za rok 2011 v snowboardovej sekcii na vynovenom www.boardlife.sk Zimu 2010/2011 sa napísalo množstvo zaujímavých článkov nie len z domáce, ale aj zahraničnej scény. A ktoré sa vám najviac páčili?

10. MIESTO - The Art of Flight – neskutočný snowboarding prichádza

Na desiatom mieste kraľuje úvodný článok ku skvelému snowboardovému filmu The Art of Flight. V článku sme vám ukázali niekoľko videí a nádherné fotky. Prečítať ste si mohli zaujímavosti o filme a zistiť, kam zavíta európska premiérová tour aj s jazdcami.

9. MIESTO - Ask for Snow - Paťo Paulínyi

Domáca produkcia je súčasťou slovenského snowboardingu. Jedným zo šikovných producentov je aj Paťo Paulínyi. Paťovi sa podarilo dať dokopy snowboardové video s názvom Ask for Snow a pozrieť ste si ho mohli na premiérach v Liptovskom Mikuláši a Košiciach. Samozrejme aj u nás.

8. MIESTO - Jasná Jib Jam a oslava dňa snowboardingu

Jedna z posledných snowboardových akcií sa konala na deň snowboardingu. Spolu sme ho oslávili na Jasná Jib Jam-e, kde ste si mohli zajazdiť na viacerých prekážkach. Stretli sme sa pojazdili si a užili si deň plný snowboardingu. Sledujte fotky a report z akcie.

7. MIESTO - Chalani v USA 2010/11 - časť 3

Našinec sa neuspokojí jazdením na krásnych slovenských horách, potrebuje skúsenosti, zmenu prostredia a hlavne neporovnateľnú kvalitu. Preto si Paľo Trabalka, Kveto Slavka a Peter „Leďo“ Leder vybehli do USA, aby si tam príjemne zajazdili, získali skúsenosti a zmenili pohľad na snowboarding.

6. MIESTO - Klaudia Medlová before winter

Ďalší videopočin od Paťa Paulínyiho. Tentoraz sa zameral na Klaudiu Medlovú a jej jazdenie, tréning, užívanie života. Dokument o Klaudii Medlovej má názov Klaudia Medlová before winter a určite sa oplatí pozrieť.

5. MIESTO - The Art of Flight už aj v Čechách a na Slovensku

The Art of Flight naozaj zamiešalo karty vo svetovom snowboardingu. Článok o ňom je aj na 10. mieste, ale aj na 5. mieste. Tu však píšeme podrobnejšie o videu, použitých technológiách, ale aj o slovenskej a českej premiérovej tour.

4. MIESTO - Predstavujeme SK/CZ Stepchild demo

Štvrté miesto obsadil zaujímavý edit od chalanov zo slovenského Stepchildu. V ich video deme sa predstavia viacerí slovenskí top jazdci ako: Maťo Blaško, Kubo Brziak, Dušan Šimko, Mišo Nehéz a Janko Tatarka. My chválime kvalitu spracovania a jazdenia.

3. MIESTO - Touch The Snow - nový snowboardový film zo Slovenska

Kvalitné snowboardové video z domácej produkcie od Peťa Čaju, nesie názov Touch The Snow. Po siedmych rokoch sa konečne dostal slovenský snowboarding na DVD. Vydanie videa Touch the Snow podporil Boardlife.sk Tešte sa spolu s nami na tento počin.

2. MIESTO - Full babské video Sugar Beat

Na druhom mieste sa udomácnilo české full babské video. Vo videu účinkujú okrem dievčat z Čiech aj naše baby a to: Klaudia Medlová (snowboard), Zuzka Stromková (freeski), Zuzka Vráblová (wakeskate) a Radka Slížiková (MTB) a ešte aj Maťa Molnárová, Nana Šlepecká. Prajeme príjemné pozeranie.

1. MIESTO - Livin´ the dream - Klaudia Medlová

Na prvom mieste s najvyššou sledovanosťou kraľuje Klaudia a Paťo. Paťo Paulínyi ako kameraman a editor videa a Klaudia Medlová ako herečka. No skorej teda ako jazdkyňa. Sledujte zaujímavosti, ktoré ste možná o Klaudii nevedeli.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!