Streda 02. Januára 2013
Autor: Boardlife

0 komentárov

Pozrite si 10 najčítanejších snowboardových článkov za rok 2012 v snowboardovej sekcii

Začiatkom každého nového roka zvykneme prinášať sumarizáciu toho najčítanejšieho, čo sa na www.boardlife.sk objavilo. Tak tomu bude aj tentoraz, pozrite si desať najčítanejších článkov, ktoré sme vám priniesli v roku 2012 v snowboardovej sekcii.

Určite však stojí za to pozrieť si aj ďalšie články, ktoré sa v roku 2012 objavili v našej snowboardovej sekcii. Nebolo ich málo. 75 článkov z rôznych snowboardových akcií, súťaží, sessions, ale aj z výletov za snehom a zábavou na doske.  Samozrejme nechýbajú zábavné a náučné články, stačí sa len ponoriť do zoznamu článkov. Teraz ale najčítanejších 10.

Monster Snowboard Tour 2012 – Donovaly (15.1.2012)

Prvá zastávka Slovenského Snowboardového Pohára v roku 2012 sa konala na Donovaloch. Všetci nažhavení na novú sezónu, na súťažné jazdenie, si mohli zajazdiť na prvom slopestyle v sezóne 2011/2012. Ako bolo, kto vyhral, si pozrite v reporte. Fotky sú od Lully a video od chalanov z Pome, len aby sa nezabudlo.

Lulla odfotila Miša Husára.

Sony Ericsson Snowboard Fest 2012 - časť 1. (20.2.2012)

Najlepšou a najprestížnejšou slovenskou snowboardovou akciou v roku 2012 bol určite Sony Ericsson Snowboard Fest. Už niekoľko rokov je súčasťou TTR 4 hviezdičkových akcií, čiže sme očakávali veľa. Novinkou bola zámena miesta z Drienice za Donovaly. Kto sa zúčastnil Snowboard Festu vie, že sme mohli vidieť svetový snowboarding, neskutočné triky, ktoré väčšina videla len na youtube a samozrejme megaparty. Zo SESF 2012 sme priniesli dokonca dva články v prvom sú fotky od Mata Rendeka a video od nás. Aj v roku 2013 sa tešíme na pokračovanie Snowboard Festu pod názvom: Sony Xperia Snowboard Fest 2013, ktorý sa uskutoční 16.2. 2013 na Štrbskom Plese.

Foto: Mat Rendek

Otváračka snowparku na Martinkách (5.2.2012)

V roku 2012 sme sa taktiež zúčastnili otváračky viacerých snowparkov. Jedným z nich bol aj ten na Martinských holiach. Na Martinkách počas otváračky vyšlo počasie a tak sme sa skvele zabavili. Z reportu sa dozviete kto počas otváračky jazdil, aké prekážky sa minulý rok v parku nachádzali a aj ďalšie informácie. O fotky sa postarali Lulla a Kristián.

Mišo Husár by Lulla.

Give čo-pele Get čo-pele Zvolen a prvá jibovačka v novej sezóne (14.10.2012)

Nasledujúca akcia je prvá z akcií v sezóne 2012/2013, no konala sa v roku 2012 a tak patrí do nášho rebríčka. Mestská jibovačka vo Zvolene, ktorej sa zúčastnilo viacero popredných slovenských jiberov, ale aj hostia zo zahraničia. Ako bolo, si prečítajte a pozrite v reporte, ktorý spáchala dvojica Lulla a Kristián.

Maťa Blaška sfotila Lulla.

Stuhlecking - 1. časť (6.2.2012)

Druhou reportážou z nesúťažného snowboardingu, ktorá sa dostala do rebríčka je úvodná časť Stuhleckingu. Išlo o príjemné a hlavne štýlové edity stočené Palom Chmelárom. Zachytávali jazdenie Frontline snowboardového teamu v rakúskom stredisku Stuhleck. Séria mala štyri časti, ktoré ste si mohli pozrieť v sumárnom článku.

Sprievodcovia vo voľnom teréne, alebo ako neurobiť chybu (4.1.2012)

Svoje miesto v čítanosti má aj náučný článok o lavínach. Sme radi, že ľudí zaujíma okrem snowboardových pretekov aj niečo iné. Dostať sa do lavíny a byť ňou zavalený nie je isto nič príjemné. Ako minimalizovať riziko, kde vám vedia poradiť, si prečítajte v náučnom článku, ktorý pripravili chalani z Vrátnej na čele s Wajom.

K2 Spring Sessions 2012 deň druhý (18.4. 2012)

Koniec sezóny, preteky odjazdené a mohlo sa ísť na príjemný shreding. Jednou z koncosezónnych akcií bola aj Spring Session na Štrbskom Plese, ktorá trvala dva dni. V prvý deň prialo počasie, no v druhý deň sa účasť jazdcov niekoľko znásobila. Taktiež sa na akcii zúčastnilo duo Lulla a Kristián, ktorí vám priniesli množstvo fotiek. Sledujte report aj z prvého dňa akcie.

Kristián odfotil Janka Tatarku. 

Keby niečo - Klaudia alebo Dušan? (28.2. 2012)

Medzi najsledovanejšie články v roku 2012 patrila aj zaujímavá stávka medzi Klaudiou Medlovou na snowboarde a Dušanom Antalíkom na snowscoote. Viac o stávke, kto vyhral a o čo vlastne išlo sa dozviete z nášho reportu a interview, ktorý vám priniesla Lulla.

Lulla odfotila Klaudiu Medlovú. 

Záverečné spoločné pojazdenie v snowparku v Jasnej – nedeľa (11.4.2012)

Sezónu ukončila aj Jasná, samozrejme miestny snowpark bol poctený oslavou. Oslavovalo sa dva dni a vám sa najviac páčil prvý deň, kedy sa v snowparku preháňalo viacero známych a aj menej známych riderov. Nechýba video od Pome a aj náklad fotiek od Kristiána. Sledujte taktiež druhý deň záverečného jazdenia.

Maťa Blaška odfotil v Jasnej Kristián.

Spring Session in da Riders Park 2012 (26.3.2012)

Záverečným článkom v našom zozname je príjemná shredovacia akcia na Donovaloch. V snowparku sa nachádzal aj veľký skok z akcie Sony Ericsson Snowboard Fest, ktorý využili aj ďalší, nie len snowboardoví jazdci. Slniečko, pohoda, žiadny stres. Fotky pre vás odfotil Kristián.

Poz. red.: Za názvom akcie je dátum vydania článku. Umiestnenie článku v rebríčku čítanosti neodzrkadluje kvalitu danej akcie. Do komentov napíšte váš rebríček akcií, o ktorých ste u nás čítali.

Dovidenia v roku 2013 - váš www.boardlife.sk

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!