Boardlife party - premiéra Perceptions v Košiciach
Nedeľa 14. Decembra 2014
Autor: Boardlife
Foto-video: Lulla
0 komentárov

Boardlife party - premiéra Perceptions v Košiciach

Ďaleký východ, tretia zastávka Boardlife party a premiéry snowboardového filmu Perceptions. Košice sme priši navštíviť v stredu 10. decembra 2014. Ako je na východe zvykom, nechýbala dobrá atmosféra a množstvo kamarátov. Sledujte report.

Bratislava odpremierovaná a odžúrovaná, tak isto aj Žilina. Tešili sme sa na Košice, na najvýchodnejšie mesto našej malej tour. V Košiciach je vždy dobrá atmosféra a stretneme tam kopec kamošov s čudným prízvukom. :) hehe. Miestom Boardlife party a premietania snowboardového filmu od Pirate Movie Production s názvom Perceptions bol košický T-Klub. Do Košíc prichádzame na čas a pripravujeme všetko, aby dobre bolo.

Brány klubu sa oficiálne otvárajú o deviatej, no vianočné trhy a noc je mladá, takže väčší nápor na bránu prichádza neskôr. Však to všetci poznáme, ako to chodí. Takže priebežne pivko, alebo radšej shot Bacardí Oakheart. Klub sa pomaly plnil a welcomeshot míňal. Každý dostal od dvojice krásnych Bacardí dievčat privítacieho panáka, na odvahu a mohlo sa ísť na program.

Party a premiéra filmu bola na každej zastávke doplnená o sprievodné súťaže. Prvou z nich bol indoboard contest, súťaž o najlepší trik a najväčšiu odvahu na balansovacej doske. V Košiciach je kopec dobrých riderov na snow doskách, skate, alebo aj wakeskate, takže o triky nebola núdza. Najlepší trik si vybalansoval Christián Schurger a najväčšiu odvahu ukázala baba s nízkym vzrastom, ale veľkou odvahou Julka. Obaja dostali ceny od e-shopu Boardlifecentrum.euDROT. Okrem súťaženia bola k dispozícii foto stena s bláznivými rekvizitami a mohli ste si tiež pozrieť najnovšie snowboardové dosky od Rossignol pre túto sezónu.

T-klub sa pomaly, ale isto plnil a prichádzal čas odpremiérovať snowboardový film Perceptions od Pirate Movie Production aj v Košiciach. Počas celého večera vyhrávala dvojka djs a to Yanko Král a Tomáš Hafner. Trsalo sa do rytmu, alebo len tak podupkávalo nohou. Blížila sa polnoc a to bol čas spustenia filmu.

Samotný film Perceptions kombinuje urban street jazdenie s freeride a uvidíte v ňom hlavne kvalitné zábery jemne pohladené umeleckosťou. Vyše 40 minút hustého snowboardingu a cestovania. Po každej premiére filmu nasledovala tombola o perfektné vecné ceny od Bacardí Oakheart, DROT a Boardlifecentrum.eu  a ani Košice neboli výnimkou. Aj tu sme vyžrebovali výhercu hlavnej ceny, ktorou je týždenný pobyt na horách s Snowtrip.sk

Ceny rozdané, fľaše Bacardí dopité, party sa pomaly končí. Ďakujeme všetkým, čo prišli a vytvorili nezabudnuteľnú atmosféru. Priznáme sa, že v Košiciach bola najlepšia atmosféra a že prišlo veľa ľudí kvôli videu. Ceníme si to. Dúfame, že aj vy ste sa dobre zabavili a užili si party a pripravili sa s nami na zimnú sezónu.

Vidíme sa na horách!

Sledujte reporty z Boardlife Partys v Bratislave a Žiline.

 

 

Hodnotenie:
Článok označený tagmi: boardlife party perceptions kosice premiera

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!